Aluemyyntipäällikkö Antti Larte löytää aina ratkaisun

Antti Larte

Antti Larte liittyi Aulis Lundellin myyntijoukkoihin maaliskuussa 2022. Myyntityö on Antille tuttua puuhaa menneisyydestä raskaan kaluston parissa. Teräsrakentaminen sekä ennestään tuntemattomat Aulis Lundellin tuotteet herättivät mielenkiinnon maisemanvaihdosta kohtaan. Konkareilta oppiminen onkin ollut mielekästä.

Antti myy Aulis Lundellin kaikkia tuotteita Uudellamaalla

Työssään aluemyyntipäällikkönä Antti vastaa Uudenmaan myynnistä, ja katalogissaan hänellä on koko Aulis Lundellin tuotevalikoima teräsprofiileista Liunen kautta moduuleihin. Oppimisen makuun on tosiaankin päästy, sillä omien sanojensa mukaan Antti ei ollut aiemmin tehnyt mitään liukuoviin liippaavaakaan. Kunniamaininnan perehdyttämisestä saavat Kari Kotilainen ja Keijo Kuunila.

– Minulla on ollut hyvät opettajat. Kari ja Keijo ovat kuitenkin tehneet tätä hommaa jo kymmeniä vuosia, ja heiltä olen saanut oppia paljon, Antti kiittelee.

Työnkuvaan kuuluu tietoteknisiäkin askareita, mutta suoraan asiakkaiden kanssa työskentely on Antin työn ydin. Asiakkaiden tarpeet ovat erilaisia ja tilanteet vaihtelevia. Antti kertoo työskentelevänsä asiakkaiden kanssa hyvin mielellään, ja pääasia hänelle on, että ratkaisu löytyy.

– Sitä varten minunlaisiani ihmisiä yleensä palkataan, Antti nauraa.

Teräs vastaa tulevaisuuden tarpeisiin

Aulis Lundellilla on valmistettu innovatiivisia terästuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Kokemus näkyy sekä konkreettisessa teräksen muotoilun osaamisessa, että taidossa tarttua oikeisiin trendeihin. Antti ennustaa erityisesti moduulitaloille menestystä tuleville vuosille.

– Kysyntää on koko ajan monipuolisemmille tuotteille, ja teräksestä niitä on hyvä muotoilla.

Suurten toimijoiden vahvimpia motivaattoreita teräksen käyttämiseen on sen ekologisuus. Projekteissa ajatellaan pitkäjänteisesti. Kun teräsrakenteinen rakennus tulee tiensä päähän, tai se puretaan muusta syystä, lähes kaikki siinä käytetty teräs saadaan kierrätettyä.

– Teräs on jo nyt erinomainen keino pienentää hiilijalanjälkeä. Kohta ollaan siinä pisteessä, että saadaan fossiilivapaata terästä. Kyllä teräs on tulevaisuuden juttu, Antti summaa.

Antti Larte

Aluemyyntipäällikkö, Uusimaa

0103 847 903

antti.larte@aulislundell.com