KOOLARI 45-195 mm

KOOLARI 45-195 mm

Uudis-ja korjausrakentamisen kelluva asennuslattia kantaville välipohjille. 

0,00

Loading...
Loading...

Kokonaishinta:

0,00

KOOLARI® on kelluva asennuslattia, joka asennetaan kantavan välipohjan päälle. 

KOOLARI® tuotteet toimitetaan vakiomittaisina kohteen määrälaskelman mukaisesti. Työmaa pystyy tilamaan tuotteet hyvissä ajoin varastostamme. Rungon asennussuunta määräytyy huonetilan muodon ja mahdollisesti asennustilaan asennettavan LVIS-tekniikan mukaan. 

KOOLARI® -rakenne asuntokuorma 2,5 kN

  1. KOOLARI-profiili k 400 mm kipsilevyillä
  2. KOOLARI jalat k 900 mm
  3. Seinäliittymälista

KOOLARI® -rakenne toimistokuorma 5 kN

  1. KOOLARI-profiili k 300 mm kipsilevyillä 
  2. KOOLARI jalat k 900 mm 
  3.  Seinäliittymälista 

Rakenteen ominaisuuksia 

KOOLARI® -asennuslattia on kantaviin välipohjiin integroitu moderni tehdasvalmis rakennejärjestelmä, jossa ääneneristävyys on hallittu. Standardirakenteet soveltuvat asuin-, majoitus- ja toimistotilakäyttöön tarkoitettuihin tiloihin tai kohteisiin, joissa on kyseis­ten käyttötarkoitusten mukaiset kuormat. Kaikki muut rakennevaatimukset kannattaa selvittää kohdekohtaisesti. 

Tekniset ominaisuudet

Ilmaääneneristysluku R´w 55 dB 
Askeläänitasoluku L´n,w 53 dB 
Palo EI60 

Pintamateriaalit 

Kipsi-, vaneri-, tai puukuitulevyvaihtoehtojen pinta­materiaalit ovat melko vapaasti valittavissa. Laatoituksen osalta noudatetaan kiinnityksessä levyvalmistajan ohjeita. Liimattavia puupinnoitteita ei saa käyttää kipsilevyjen kanssa johtuen näiden pintamateriaalien suurista kosteusmuodonmuutoksista. Laajemmin asennuksissa on käytetty lattiakipsilevyjä, tällöin levyrakennevaihtoehtona on Gyproc-Lapikas lattiakipsilevyt. 

Suunnittelu ja projektinjohto 

Standardirakenteet soveltuu asuin-, majoitus- ja liiketilakäyttöön tarkoitettuihin tiloihin tai kohteisiin, joissa kuormitukset ovat vastaavalla tasolla. Valmis KOOLARI® -rakenne heti työmaalle kantavuuden ja korkojen mukaisesti. 

Toteutuksen hallinta 

Oikea rakenne kohteeseen rakenteen kantavuuden ja korkovaihtelun mukaisesti. Yhdessä tilassa voidaan käyttää eri lattiakorotuksia, jos korkeusvaihtelut ovat suuret. Huonetiloista riittää neliömäärät toimitukseen sillä rakenne on helppo asentaa kaikkiin tiloihin, joissa on kantava betonivälipohja. 

Työsaavutuksessa ja aikataulutuksessa on huomioitava varsinaisen asennustyön, materiaalien siirtojen ja siivouksen aikamenekit kohdekohtaisesti. Asennusryhmän koko on pääsääntöisesti kaksi ammattimiestä, joille päivittäinen työsaavutus on kohdetietojen perusteella laskettavissa. Kohteen vaativuudesta riippuen kaksi asentajaa/työvuoro asentaa 50-80 m2 valmista lattiaa ilman pintamateriaalia. 

Asennusvideo


EPD-ympäristöseloste

KOOLARI-lattioissa käytettyjen materiaalien ympäristöseloste.

EPD Profal load bearign steel profiles


Kaikki Aulis Lundell Oy:n PDF-esitteet löydät täältä.

Älykäs suunnitteluobjekti KOOLARI.dwg

 

PDF-piirrokset

KOOLARI2045...195mm.pdf

KOOLARI20195...473mm.pdf

Lisätietoja ja DoP

KOOLARI45195

  • 0,000€/ (alv 0%)
  • Paino: /
  • Paino: kg/
  • Arvioitu toimitusaika: vk