Yritysesittely

Teräsrakentamisen brändejä löytyy paljon maailmalta. Niitä voi tutkia ja kirjoittaa niiden historiaa, mutta olemme ylpeitä tavasta, jolla Aulis Lundell Oy on ottanut oman paikkansa kevytrakentamisen alalla.

Toimimme suurten rakennusliikkeiden ja rakennusmateriaalivalmistajien kumppanina, palvelemme alan ammattilaisia sekä suurta joukkoa pienrakentajia terästuotteilla ja tehdasvalmiilla rakennuselementeillä. Kotimaisuus tuo varmuutta toimituksiin ja pitää toimitusajat lyhyinä.

Se on mielestäni osoitus paitsi hyvästä suunnittelusta, esteettisestä muotoilusta ja laadukkaasta valmistuksesta, myös rullamuovaustekniikan rajattomista mahdollisuuksista ja yrittäjien hellittämättömästä omistautuneisuudesta.

Leena Lundell CEO

Haluan omasta puolestani huolehtia, että Aulis Lundell Oy vie tätä kulttuuriperintöä eteenpäin nykyaikaisella ja innovatiivisella tavalla.

Yrityksemme elinvoima syntyy keksinnöistä, kevytrakennejärjestelmien teknologiasta, omista brändeistä sekä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Terästä muovataan fysiikan lakien mukaan, mutta yhtä lailla toimintaamme ohjaavat myös asiakastyytyväisyys ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Omistajana ja hallituksen puheenjohtajana olen asettanut uusia tavoitteita Aulis Lundell Oy:lle. Lähtökohtina ovat edelleen teräsohutlevyn puhtaus ja profiilien kauneus sekä yrityksen kasvu ja historia. Yhdistän niitä ympärillämme tapahtuvaan arvomaailman muutokseen esimerkiksi energiatehokkaan ja hiilineutraalin asumisen ratkaisujen kehittämisessä.

Missioni on ohjata yritystä määrätietoisesti ja varmistaa sen uusien liiketoiminta-alueiden laatu ja kehitys tavalla, joka on aikamme arvojen mukainen. Lundellin tuotteet täyttävät jatkossakin asiakkaiden odotukset ja vaatimukset sekä viranomaismääräykset. Tulemme kehittämään lisää uusia kevytrakenneratkaisuja yrityksemme perinteiden mukaisesti. Kasvatamme tuotantoamme ympäristötekijät huomioiden sekä kysynnän ja yrityksen hallitun kasvun mitoissa. Näen erinomaisia mahdollisuuksia Aulis Lundell Oy:lle tulevaisuudessa.

Toivotan sinut aina tervetulleeksi tutustumaan uusiin liiketoiminta-alueisiimme sekä palveluihimme ja tuotteisiimme.

Leena Lundell
omistaja
hallituksen puheenjohtaja