KOOLARI ASENNUSLATTIAT

ProfAL on nyt KOOLARI® -asennuslattia. KOOLARI -järjestelmä on uusi ja edistyksellinen ratkaisu kaikkeen uudis- ja korjausrakentamiseen. Valmiit kelluvat rakennevaihtoehdot auttavat suunnittelussa ja asennus on helppoa ja tehokasta. Standardirakennejärjestelmät soveltuvat niin asuin-, majoitus-, liike- kuin julkitilakäyttöön. Ne soveltuvat myös tiloihin, joilta vaaditaan helppoa muunneltavuutta ja ääniteknistä toimivuutta.

KOOLARI asennuslattia

KOOLARI® -lattia on kantavien rakenteiden päälle asennettava elämätön teräsrakenne. Asennus- eli korotuslattioiden tehdasvalmis kokonaisuus on kustannustehokas ratkaisu. Lattian asennusnopeus on merkittävä ja kuivan rakentamistavan avulla vältetään kuivumisajoista johtuva odottelu.

KOOLARI -lattiatuotteet»

Alakattoranka

KOOLARI alalaatta
Tuotteet

Alakattoranka

KOOLARI 45-195mm
Tuotteet

Alakattoranka

KOOLARI 195-473mm
Tuotteet

Muuntojoustavuus vakiona

Koolari asennuslattia alalaatta, Asunto-ja liiketilojen korjausrakentamiseen kun lattian korotustarve on nolla.

Muuntojoustavuudella ja muunneltavuudella tarkoitetaan rakennuksen tai rakenteen kykyä mukautua käyttöiän aikana tapahtuviin merkittäviin käyttötarkoituksen muutoksiin. Tähän KOOLARI -lattiatuotteet on täydellinen ja laadukas valinta. Lisäksi sitä voi muunnella myöhemminkin eri käyttötarkoituksiin.Tulevaisuuden muutostarpeet kannattaa toki ennakoida jo suunnitteluvaiheessa, mikäli se on mahdollista.

KOOLARI ® -lattiatuotteet takaa turvalliset ja terveelliset asumisolosuhteet. Järjestelmän teräsmateriaali on sataprosenttisesti kierrätettävää, ja teräksen ylivoimaiset keveys- ja lujuusominaisuudet soveltuvat asennuslattiarakenteeseen täydellisesti. Kaikki osat ovat M1-luokitteluun rinnastettavia materiaaleja vähäpäästöisyytensä vuoksi. KOOLARI ® -lattiarakenne on laadukas ja CE-merkitty, joten sen valmistusta ja laatua valvotaan tutkitusti.

KOOLARI asennuslattiassa yhdistyvät talotekniikan helppo sovittaminen ja huollettavuus

Tyypillisiä tilanteita, joissa kannattaa valita KOOLARI ®-lattiatuote korjausrakentamisen kohteisiin:

  • Tilojen käyttötarkoituksen muutos
  • Vanhojen alalaattapalkistorakenteiden lattiapintojen saneeraus
  • Täydennysrakentaminen esimerkiksi ullakolle tai kerrostalon lisäkerrokselle
  • Uusittavan talotekniikan sijoituspaikka saadaan helposti rakenteisiin pienelläkin korotuksella ja lyhyellä asennusajalla

Asennuslattia on helppo toteuttaa

Lattiarakenteita suunniteltaessa ja toteuttaessa tulee ottaa huomioon, ettei sisäisistä ja ulkoisista kosteuslähteistä peräisin oleva vesihöyry, vesi tai lumi haitallisesti tunkeudu rakenteisiin ja rakennuksen sisätiloihin. Asennuslattian runkorakennus voidaan käynnnistää, kun huonetilan kantavat ja kiinteät rakenteet ovat valmiit, ja tila on siivottu. Ennen KOOLARI ® -lattian rakentamista on selvitettävä välipohjan suoruus ja mahdolliset korkovaihtelut. Erilaisiin tarpeisiin löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.
Mallistossamme on tuotteet kaikenlaisiin kohteisiin, lattian korotustarve voi vaihdella nollasta yli 470 mm:n.

Katso kuinka helposti asennuslattia rakennetaan

KOOLARI -lattiatuotteiden käyttökohteet»

Alakattoranka

Asennuslattiat
Näytä