Liune - sisustuksen unelma

Täydellinen ovitoimitusratkaisu. Liune-ovi liukuu kokonaan seinän sisään, näin se ei ole missään koskaan tiellä. Valittavana on laaja valikoima Liune väliovia ja kolme eri väliseinän runkosyvyyttä. Ovitoimitus sisältää aina asennusvalmiin seinärunkoelementin, ja on siten erittäin helppo ja nopea asentaa.

Liune on Suomessa valmistettu ja kehitetty standardiemme mukaisesti. Yhdellä Liune-väliovella saadaan 1-3 m2 lisätilaa. Liune antaa tilaan uuden ulottuvuden ja sisustusarkkitehtuurille vapauden.

Liune-tuotteet liunedoor.com -verkkokaupassa»

Asennusvalmis liukuovikokonaisuus

Liune on väliseinän liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole koskaan tiellä jos näin halutaan, sillä se lukkiutuu ovirakenteen sisään useissa malleissa. Ovi aukeaa työntämällä oven reunaa kevyesti eteenpäin. Liune on asennusvalmis toimituskokonaisuus, jossa on väliseinäelementti, liukuovi ja karmit sekä kiinnikkeet. Liukuovivaihtoehtoja on kymmeniä, ja niillä voidaan sisustaa unelmista totta. Liune soveltuu niin uudis-, kuin korjausrakentamiseen asuin- ja toimitilakohteissa. Ovilevyn voi helposti vaihtaa myöhemmin jos sisustus tai tilatarpeet muuttuvat.