Valmiit julkisivuelementit nopeuttavat rakentamista

Esivalmistetut julkisivuelementit lisäävät nopeutta ja turvallisuutta kerrostalojen uudis- ja korjausrakentamisessa.

Aulis Lundell Oy soveltaa teräsranka- ja liitostekniikkaosaamistaan kerrostalojen julkisivuelementteihin. Niitä käyttämällä julkisivu valmistuu nopeasti ja se on suoraan valmis talotekniikkatöihin. Näin voidaan säästää rakennusaikaa, kun työmaalla ei tarvitse tehdä muuuta kuin asentaa seinäelementit. Tämä tuo kustannustehokkuutta rakentamiseen ja säästää myös mahdollisilta kosteusvaurioilta, kun paljaan taivaan alla ei tarvitse pelätä sadeveden joutumista seinärakenteisiin.

Esivalmistettava julkisivuelementtituotteiden sarja on kehitetty erityisesti kerrostalorakentajille.Tuote syntyi ajankohtaiseen tarpeeseen, sillä ammattitaitoisen työvoiman saatavuus työmaille on vaikeutunut monista syistä. Rakennusliikkeet tarvitsevat pienemmällä miehityksellä käsiteltäviä tuotteita. Ratkaisu syntyi luotettavista perustuotteistamme eli ultrakevyistä teräsrangoista ja liitososista sekä kipsilevystä ja tuulensuojalevystä.

Julkisivuelementti termoModi

Julkisivuelementtien etuja:

  • Korkea esivalmistusaste nopeuttaa rakentamista

  • Tasalaatuista tehdastuotantoa

  • Useita valmiita vaihtoehtoja

  • Soveltuvat niin korjaus -kuin uudisrakentamiseen

  • Seinä on valmis suoraan talotekniikkatöihin

  • Elementti muodostaa samalla lisälämmöneristeen

  • Teräksisen rungon ansiosta kevyitä mutta erittäin kestäviä

  • Mittatarkka teräs takaa elämättömän rakenteen

Julkisivuelementti Lundell

Julkisivuelementit moneen tarpeeseen

Elementtisarjassa on useita vaihtoehtoja uudis- ja korjausrakentamiseen.Mallistosta löytyy esivalmistettuja julkisivuelementtejä eri valmiusasteissa ja useilla eri levyvaihtoehdoilla riippuen käyttökohteesta.

Elementtien sisäpuolella voi viedä talotekniikkaa kuten sähkö-, tele- tai sprinkleriasennuksia. Esivalmistetut julkisivuelementit sopivat sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen vanhan rungon tai kantavan rakenteen päälle. Elementti muodostaa samalla lisälämmöneristeen. Elementit valmistetaan rekkaan sopivina kokoina, jotta laajaa pintaa voi nostaa vaikka suoraan auton lavalta seinälle. Kiinnikkeet ohjaavat asentamista tehokkaasti. Verrattuna paikalla rakentamiseen, elementit nopeuttavat rakennustyötä ja varmistavat tasalaatuisuutta.

Lisätietoja Aulis Lundell Oy:n teräsrunkoisista julkisivu- ja seinäelementeistä: