Moduulikerrostalot

Design by ENZO architectuur N interieur


Rakentamisen tehokkuus:
Moduulikerrostalojen valmistaminen tapahtuu tehtaassa moduuleiksi valmiiksi, mikä vähentää rakentamisaikaa verrattuna perinteiseen rakentamiseen. Moduulit valmistetaan samanaikaisesti, kun rakennustyöt sivustolla ovat käynnissä, mikä lyhentää kokonaisaikaa, jonka rakennusprojekti vie.

Laadunvalvonta: Tehtaalla valmistetut moduulit läpikäyvät tarkat laadunvalvontaprosessit, mikä varmistaa rakenteiden ja materiaalien korkean laadun. Tämä voi johtaa vähäisempiin virheisiin ja parempaan lopputulokseen verrattuna perinteiseen rakentamiseen.
Aulis Lundell Oy:n moduulireferenssejä

Kestävyys: Moduulikerrostalot ovat yleensä suunniteltu kestämään korkeat kuormat ja olosuhteet, mikä tekee niistä vahvempia ja kestävämpiä verrattuna perinteisiin rakennuksiin.
Lue lisää teräsrakentamisen hyvistä ominaisuuksista

Joustavuus: Moduulikerrostalojen suunnittelu on yleensä melko joustavaa, ja niiden modulaarinen luonne mahdollistaa helpomman muokkaamisen ja laajentamisen tulevaisuudessa tarpeiden muuttuessa. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon erilaisille asumistarpeille.
Aulis Lundell Oy:n moduuleissa käytetään Liune -liukuovia, hyvällä suunnittelulla tilaa voidaan jopa lisätä

Ympäristöystävällisyys: Tehtaalla valmistaminen voi vähentää rakennusprosessin aiheuttamaa jätettä ja vähentää rakennustyömaiden ympäristövaikutuksia. Lisäksi moduulikerrostalot tarjoavat mahdollisuuksia energiatehokkaiden ratkaisujen käyttöön, mikä voi edistää kestävää kehitystä.
Tutustu Lundell ZERO - profiileihin

Kustannustehokkuus: Vaikka moduulikerrostalojen alkukustannukset voivat olla korkeammat kuin perinteisten rakennusten, niiden nopeampi rakentamisaika ja laadukkaat moduulit voivat säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi moduulikerrostalot voivat tarjota alhaisempia käyttö- ja ylläpitokustannuksia.

Nopea käyttöönotto: Moduulikerrostalojen modulaarinen luonne mahdollistaa nopean käyttöönoton, mikä voi olla erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa asumisratkaisua esimerkiksi väliaikaisen asumisen tarpeessa tai kiireellisissä tilanteissa, kuten luonnonkatastrofien jälkeen.

ESITTEET

LUNDELL X MOD Kerrostalomallisto

Modular apartments

LUNDELL X MOD Pientalot ja vapaa-ajan asunnot

Modular tiny houses

LUNDELL X MOD Hotelli- ja majoitusmoduulit

Modular tiny houses


Kaikki Aulis Lundell Oy:n esitteet löydät täältä


Kysy lisää: myynti@aulislundell.com