VALMIIT elementit NOPEUTTAVAT RAKENTAMISTa

Esivalmistetut elementit lisäävät nopeutta ja turvallisuutta kerrostalojen uudis- ja korjausrakentamisessa.

Aulis Lundell Oy soveltaa teräsranka- ja liitostekniikkaosaamistaan kerrostalojen elementteihin. Niitä käyttämällä julkisivu valmistuu nopeasti ja se on suoraan valmis talotekniikkatöihin. Näin voidaan säästää rakennusaikaa, kun työmaalla ei tarvitse tehdä muuta kuin asentaa seinäelementit. Tämä tuo kustannustehokkuutta rakentamiseen ja säästää myös mahdollisilta kosteusvaurioilta, kun paljaan taivaan alla ei tarvitse pelätä sadeveden joutumista seinärakenteisiin.

Esivalmistettava elementtituotteiden sarja on kehitetty erityisesti kerrostalorakentajille. Tuote syntyi ajankohtaiseen tarpeeseen, sillä ammattitaitoisen työvoiman saatavuus työmaille on vaikeutunut monista syistä. Rakennusliikkeet tarvitsevat pienemmällä miehityksellä käsiteltäviä tuotteita. Ratkaisu syntyi luotettavista perustuotteistamme eli ultrakevyistä teräsrangoista ja liitososista sekä kipsilevystä ja tuulensuojalevystä.

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologiaan jo vuonna 1980.
Haluttu U-arvo saavutetaan jo kohtuullisen ohuilla ja kevyillä seinillä.

Elementtien etuja:

  • Korkea esivalmistusaste nopeuttaa rakentamista

  • Tasalaatuista tehdastuotantoa

  • Useita valmiita vaihtoehtoja

  • Soveltuvat niin korjaus -kuin uudisrakentamiseen

  • Seinä on valmis suoraan talotekniikkatöihin

  • Elementti muodostaa samalla lisälämmöneristeen

  • Teräksisen rungon ansiosta kevyitä mutta erittäin kestäviä

  • Mittatarkka teräs takaa elämättömän rakenteen

Elementit moneen tarpeeseen

Elementtisarjassa on useita vaihtoehtoja uudis- ja korjausrakentamiseen. Mallistosta löytyy esivalmistettuja elementtejä eri valmiusasteissa ja useilla eri levyvaihtoehdoilla riippuen käyttökohteesta.

Miksi valita Aulis Lundell Oy:

1. Tehokkuus ja Laatu: Tuotteemme ovat tehdasvalmisteisia, mikä takaa korkean laadun ja nopean asennuksen. Säästä aikaa ja rahaa rakennusprojekteissasi.

2. Monipuolisuus: Tarjoamme laajan valikoiman teräsrakenteisia ulkoseinäelementtejä ja julkisivuelementtejä, jotka soveltuvat erilaisiin rakennustarpeisiin ja -tyyleihin.

3. Ympäristöystävällisyys: Olemme sitoutuneet ympäristövastuuseen ja käytämme kestäviä materiaaleja. Valitsemalla meidät, osallistut vihreämpään rakentamiseen.

4. Räätälöitävyys: Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä elementit tarkkojen projektitarpeiden mukaisesti.

5. Kokemus ja Asiantuntemus: Aulis Lundell Oy on rakentamisen asiantuntija, ja olemme olleet alalla jo vuosia. Voit luottaa kokemukseemme.

Hae tarjous ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja teräsrakenteisista seinäpaneeleista ja elementeistämme. Aulis Lundell Oy on valintasi, kun tarvitset nopeuttaa rakentamista luotettavilla ja kestävillä teräsrakenteisilla ratkaisuilla.

Alakattoranka

Julkisivuelementit
Lisätietoja»

Alakattoranka

Ulkoseinäelementit
Lisätietoja»

Lisätietoja Aulis Lundell Oy:n teräsrunkoisista julkisivu- ja seinäelementeistä: